GERİ DÖN

Lisans Programları


Spor Bilimleri Fakültesi - Antrenörlük Eğitimi Bölümü - - Antrenörlük Eğitimi



Program Tanımları

Bayburt Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2016 - 2017 akademik yılında, örgün ve II. Öğretim programlarında Bayburt Üniversitesi Baberti Külliyesinde öğretim faaliyetlerine başlamıştır.

Antrenörlük Eğitimi Programında öğrenciler, sağlık, spor, hareket eğitimi, antrenman bilimleri, psikososyal gelişim süreçleri gibi antrenörlük mesleği ile ilişkilendirilmiş teorik ve uygulamalı derslerle eğitim ve öğretim süreçlerini tamamlayabilmektedirler. Bu programdaki eğitim ve öğretim süreçlerini tamamlayan öğrenciler lisans düzeyinde başarıyla mezun olabilmektedirler. Mezuniyetleri sonrasında sporla ilişkili tüm resmi ve özel kuruluşlarda uzman antrenör olarak görev alabilmektedir.

Antrenörlük Eğitimi programı ''Lisans'' düzeyinde öğretim süreçlerini sürdürmektedir.

Bayburt Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü akademik ve yasal mevzuat çerçevesinde özel yetenek sınavıyla öğrenci alımı gerçekleştirmektedir. Öğrenci adaylarının Özel Yetenek Sınavına katılabilmeleri için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına (YKS) katılmaları gerekmektedir. YKS'nın Temel Yeterlilik Testi (TYT) bölümünden başarılı sonuç alan adaylar özel yetenek sınavına katılabilmektedir. Özel Yetenek sınavları ve öğrenci yerleştirme işlemleri,YÖK kararları çerçevesinde ilgili kurul tarafından belirlenerek yapılır.

Spor Bilimleri Fakültesi'ne ait programların eğitim planlarında Bilgisayar ve İngilizce dersleri için akademik takvimde yer alan tarihlerde muafiyet sınavları düzenlenmektedir. Söz konusu bu derslerden beklenen öğrenme çıktılarını tebliğ eden öğrenciler muafiyet sınavlarına katılma hakkına sahip olabilmektedir. Muafiyet Sınavına katılıp başarılı olan öğrenciler ilgili derslerden muaf olabilmektedir. Ayrıca farklı bir kurumda başarıyla tamamlanan dersin içeriğinin Bayburt Üniversitesi'nin müfredatında bulunan ders ile içeriğiyle benzer olması durumunda Spor Bilimleri Fakültesi Yönetim Kurulu onayıyla, öğrenci söz konusu dersten muaf olabilmektedir.

Öğrencilerin mezuniyetleri için en az 240 AKTS'lik zorunlu ve seçmeli derslerden 4.00'lük değerlendirme üzerinden en az 2.00 ağırlıklı not ortalamasına sahip olmaları ve Bayburt Üniversitesi Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğine göre 240 AKTS'lik derslerin en az %20’si seçmeli derslerden oluşması gerekmektedir.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Programı Spor Bilimleri alanında yoğun bir eğitim öğretim müfredatı uygulamaktadır. Bu müfredatlar çerçevesinde, araştırmaya açık, girişimci, bölgesel ve evrensel değerleri benimseyen, alanında yetkin, yaşadığı topluma ve insanlığa katma değer katacak antrenörler yetiştirmek, Antrenörlük Eğitimi Bölümü'nün genel profilini oluşturmaktadır.

Mezun olmaya hak kazanan öğrenciler, Antrenörlük Eğitimi Yönetmeliği çerçevesinde Uzmanlık branşlarına göre 3. kademe antrenörlük belgesine sahip olabilmektedir. Sahip oldukları bu belgeyle Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında, amatör ve profesyonel spor kulüplerinde, Turistik işletmelerin spor departmanlarında (Tatil tesisleri, Hotel), Spor Federasyonlarında, üniversitelerin sporla ilişkili departmanlarında görev alabilmektedir. Ayrıca, pedagojik formasyon eğitim sürecini başarıyla tamamlayan öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda beden eğitimi ve spor öğretmeni olarak da görev yapabilmektedir.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Lisans düzeyini başarıyla tamamlayan öğrenciler, Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği çerçevesinde yüksek lisans veya doktora programlarına başvuru yapabilmektedir.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü'nde Akademik takvimde belirlenen süre içinde öğrencilerin ders kayıtlarını yapmaları ve ilgili yarıyılda derslere devam etme zorunlukları vardır. Bayburt Üniversitesi lisans düzeyi Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Sınavlar; ara sınav, yarıyıl sonu sınavı, bütünleme sınavı, mezuniyet sınavı ve mazeret sınavı olarak düzenlenmektedir. Öğrencilerin derslerin en az %80’ine, devam etmeleri zorunluğu vardır. Bu şartları sağlamayan öğrenciler devamsız durumunda değerlendirilmektedir. Bayburt Üniversitesi lisans düzeyi Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde ölçme ve değerlendirme 100 puan üzerinde yapılır. Bu değerledirme, 81-100 (AA,4.0) Başarılı; 76-80 (BA, 3.5) Başarılı; 70-75 (BB, 3.0) Başarılı; 60-69 (CB,2.5) Başarılı; 50-59 (CC, 2.0) Başarılı;45-49 (DC,1.5) Yarıyıl Not Ortalamasına Göre Başarılı/Başarısız; 40-44(DD,1.0) Başarısız; 30-39 (FD,0.5) Başarısız; 0-29 (FF,0.0) Başarısız; 0.0 Devamsız; G, Geçer; K, Kalır; olarak yürülüktedir.

Öğrencilerin mezuniyetleri için en az 240 AKTS'lik zorunlu ve seçmeli derslerden 4.00'lük değerlendirme üzerinden en az 2.00 ağırlıklı not ortalamasına sahip olmaları ve Bayburt Üniversitesi Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğine göre 240 AKTS'lik derslerin en az %20’si seçmeli derslerden oluşması gerekmektedir.

Tam Zamanlı

Bayburt Üniversitesi Baberti Külliyesi, Tuzcuzade Mahallesi Demirözü Caddesi 69000 / Bayburt E-Posta: spbf[at]bayburt.edu.tr Telefon:(0458) 333-2027 Antrenörlük Eğitimi Dahili :3226 Faks:(458) 211-11-27 (Bayburt Üniversitesi)

Antrenörlük Eğitimi Bölümünde bir(1) Profesör Dr.; iki(2) Doç. Dr.; bir(1) Dr. Öğretim Üyesi, bir(1) Öğr. Gör. Dr.; iki (2) Arş. Gör. olmak üzere toplam 7 akademik personel, bir(1) idari personel görev yapmaktadır. Ayrıca Bayburt Üniversitesi Baberti Külliyesinde bulunan 1 adet kapalı yüzme havuzu, 4 adet kapalı spor salonu, tenis kortu, fitnes salonu öğrencilerin kullanımına açıktır.


Müfredat

D : Ders U: Uygulama L: Laboratuvar

Antrenörlük Eğitimi ÇEP (2020)

Program Çıktıları

1 Öğrenciler, sporda teknolojik gelişmelere uyum sağlar. Teknoljiyi kullanarak bilimsel bilgiye ulaşırlar, ulaştıkları bilgileri yorumlar, analiz eder ve raporlandırırlar. Multidisipliner bakış açısıyla spor bilimleri alanında ulusal ve uluslararası proje ekiplerinde görev alırlar.
2 Öğrenciler yaşam boyu eğitim çerçevesinde Ulusal ve Uluslararası düzeyde eğitimlere, kurslara, çalıştaylara seminerlere kongrelere katılarak mesleki bilgi ve becerilerini sürekli olarak geliştirirler. Mesleki işbirliklerini artırarak problem çözme, anlama ve uygulama yetkinliklerine sahip olurlar.
3 Öğrenciler, spor, sağlık, fiziksel uygunluk, antrenörlük eğitimi, atletik performs ölçüm yöntemleri; yetenek seçimiyle ilgili kavramların bilgisine sahiptir. Bu alanlarda sahip oldukları bilgileri uygulama ortamlarına taşıyarak pratikte karşılaştığı problemlere çözümler üretir.
4 Farklı spor branşlarının fiziksel ve fizyolojik performans gereksinimleri hakkında bilgi sahibidir. Her düzeydeki popülasyon için antrenman planlarını bilimsel yaklaşımlarla tasarlar. Tasarladığı planları uygular. Bu antrenman süreçlerinde farklı ölçme yöntemleriyle veri toplar, bu verileri analiz eder, yorumlar ve raporlandırır.
5 Öğrenciler, antrenörlük mesleği ile ilgili bilgilerini artırabilmek için kendi kendine araştırma ve öğrenme ortamları oluşturma yetkinliklerine sahip olurlar. Yaşam boyu öğrenme bilinciyle bilimsel kaynaklara ulaşır, ulaştıkları bilgileri analiz eder yorumlar ve raporlandırırlar.
6 Öğrenciler etkili iletişim, empati, işbirliği ve çatışma çözme becerileriyle ilgili yetkinliklerini geliştiririrler. Ulusal ve Uluslararası çalıştay ve kongrelere katılarak mesleki bilgi ve becerilerinin yanı sıra iletişim ağlarını geliştirirler. Yabancı dil konuşma ve anlama yetkinliklerine sahip olurlar.
7 Öğrenciler, spor ortamlarında sağlık ve güvenlik risk değerlendirmelerini raporlandırabilirler. Kamu ve özel kuruluşlarla işbirliği yaparak sporda yetenek tarama etkinlikleri organize ederler. Spor ortamlarında temel hak ve hürriyetleri gözetirler. Sporda çocuk koruma konusunda bilgi sahibi olurlar.

Program Çıktıları - Türkiye Yüksek Öğretim Yeterlilikler Çerçevesi İlişkilendirme

TYYÇ
Program Çıktıları
1
2
3
4
5
6
7
BİLGİ
1
 
 
 
 
 
 
 
BECERİ
1
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Bağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği )
1
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Öğrenme Yetkinliği )
1
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( İletişim ve Sosyal Yetkinlik )
1
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
4
 
 
 
 
 
 
 
5
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Alana Özgü Yetkinlik )
1
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 

1. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT101 Türkçe Türk Dılı I Zorunlu 2 - - 2
ANT103 Türkçe Atatürk İlkelerı ve İnkılap Tarıhı I Zorunlu 2 - - 2
ANT105 Türkçe Yabancı Dıl I Zorunlu 2 - - 3
ANT107B2 Türkçe Spor Bılımıne Gırış Zorunlu 2 - - 4
ANT109B2 Türkçe Temel Hareket Eğıtımı Zorunlu 2 1 - 5
ANT111B2 Türkçe Atletızm Zorunlu 1 2 - 5
ANT113B2 Türkçe Antrenörlük Eğıtımı ve İlkelerı Zorunlu 2 - - 5
ANT115B2 Türkçe Sporcu Sağlığı ve İlk Yardım Zorunlu 2 2 - 5
Toplam 15 5 0 31
2. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT102 Türkçe Türk Dılı II Zorunlu 2 - - 2
ANT104 Türkçe Atatürk İlkelerı ve İnkılap Tarıhı II Zorunlu 2 - - 2
ANT106 Türkçe Yabancı Dıl II Zorunlu 2 - - 3
ANT108B2 Türkçe Gelışım ve Öğrenme Zorunlu 2 - - 4
ANT110B2 Türkçe Yüzme Zorunlu 1 2 - 5
ANT112B2 Türkçe Temel Cımnastık Zorunlu 1 2 - 5
ANT114B2 Türkçe Anatomı Zorunlu 2 - - 5
ANT116B2 Türkçe Antrenörlük Etığı ve Sporda Çocuk Koruma Zorunlu 2 2 - 4
Toplam 14 6 0 30
3. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT201B2 Türkçe Egzersız Fızyolojısı I Zorunlu 2 1 - 3
ANT203B2 Türkçe Sporda Yönetım ve Organızasyon Zorunlu 2 - - 3
ANT205B2 Türkçe Psıkomotor Gelışım ve Öğrenme Zorunlu 2 - - 3
ANT207B2 Türkçe Eğıtsel Oyunlar Zorunlu 2 1 - 3
ANT209B2 Türkçe Sporda Öğretım Yöntemlerı Zorunlu 2 - - 3
ANT211B2 Türkçe Kınesıyolojı Zorunlu 2 - - 3
ANT213B2 Türkçe Spor Masajı Zorunlu 1 1 - 2
ANTBS1B2 Türkçe Bıreysel Sporlar I Seçmeli 1 2 - 5
ANTTS1B2 Türkçe Takım Sporları I Seçmeli 1 2 - 5
Toplam 15 7 0 30
4. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT202B2 Türkçe Egzersız Fızyolojısı II Zorunlu 2 1 - 5
ANT204B2 Türkçe Sporda Beslenme Zorunlu 2 - - 3
ANT206B2 Türkçe Spor Yaralanmaları ve Rehabılıtasyon Zorunlu 2 - - 3
ANT208B2 Türkçe Sporda Yaş ve Cınsıyet Faktörü Zorunlu 2 - - 3
ANT210B2 Türkçe Spor Sosyolojısı Zorunlu 2 - - 3
ANT212B2 Türkçe Seçmelı Ders Grubu I Seçmeli 2 - - 3
ANTBS2B2 Türkçe Bıreysel Sporlar II Seçmeli 1 2 - 5
ANTTS2B2 Türkçe Takım Sporları II Seçmeli 1 2 - 5
Toplam 14 5 0 30
5. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT301B2 Türkçe Antrenman Bılımı I Zorunlu 2 2 - 5
ANT303B2 Türkçe Spor Psıkolojısı Zorunlu 2 - - 3
ANT305B2 Türkçe Çocuk ve Spor Zorunlu 2 - - 3
ANT307B2 Türkçe Sporda Becerı Öğrenımı Zorunlu 2 - - 3
ANT309B2 Türkçe Ergojenık Yardım ve Dopıngle Mücadele Zorunlu 2 - - 3
ANT311B2 Türkçe Seçmelı Ders Grubu II Seçmeli 2 - - 3
ANT315B2 Türkçe Uzmanlık Alan Eğıtımı I Seçmeli 2 2 - 5
ANTBS3B2 Türkçe Bıreysel Sporlar III Seçmeli 1 2 - 5
Toplam 15 6 0 30
6. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT302B2 Türkçe Antrenman Bılımı II Zorunlu 2 2 - 3
ANT304B2 Türkçe Sporda Yetenek Seçımı Zorunlu 2 - - 3
ANT306B2 Türkçe Bılımsel Araştırma Teknıklerı Zorunlu 2 - - 3
ANT308B2 Türkçe Bıyomekanık Zorunlu 2 - - 3
ANT310B2 Türkçe Fızıksel Uygunluk Zorunlu 2 1 - 3
ANT312B2 Türkçe Sporda İletışım Becerılerı Zorunlu 2 - - 2
ANT314B2 Türkçe Seçmelı Ders Grubu III Seçmeli 2 - - 3
ANT318B2 Türkçe Uzmanlık Alan Eğıtımı II Seçmeli 2 2 - 5
ANTBS4B2 Türkçe Bıreysel Sporlar IV Seçmeli 1 2 - 5
Toplam 17 7 0 30
7. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT401B2 Türkçe Spor Analızı ve İstatıstık Zorunlu 2 - - 3
ANT403B2 Türkçe Sporda Performans Ölçüm ve Değerlendırme Zorunlu 2 1 - 4
ANT405B2 Türkçe Sporda Teknık Taktık Öğretım İlkelerı Zorunlu 2 - - 3
ANT407B2 Türkçe Uzmanlık Dalı Antrenörlük Uygulaması I Zorunlu 2 4 - 7
ANT409B2 Türkçe Araştırma Projesı I Zorunlu 2 - - 3
ANT411B2 Türkçe Seçmelı Ders Grubu IV Seçmeli 2 - - 3
ANT413B2 Türkçe Uzmanlık Alan Eğıtımı III Seçmeli 2 2 - 5
ÜSD Türkçe Ünıversıte Seçmelı Dersler Grubu Seçmeli 2 - - 2
Toplam 16 7 0 30
8. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT402B2 Türkçe Kondısyon Antrenmanı ve Yöntemlerı Zorunlu 2 - - 3
ANT404B2 Türkçe Sporda Ölçme ve Değerlendırme Zorunlu 2 - - 3
ANT406B2 Türkçe Egzersız ve Yaşam Koçluğu Zorunlu 2 - - 3
ANT408B2 Türkçe Uzmanlık Dalı Antrenörlük Uygulaması II Zorunlu 2 4 - 7
ANT410B2 Türkçe Araştırma Projesı II Zorunlu 2 - - 3
ANT412B2 Türkçe Seçmelı Ders Grubu V Seçmeli 2 - - 3
ANT414B2 Türkçe Uzmanlık Alan Eğıtımı IV Seçmeli 2 2 - 5
YO07 Türkçe Yüksekokul Seçmelı Ders Grubu Seçmeli 2 - - 3
Toplam 16 6 0 30
ANTBS1B2 - Bireysel Sporlar I
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANTBSB2.01 Türkçe Aıkıdo Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.02 Türkçe Artıstık Cımnastık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.03 Türkçe Atıcılık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.04 Türkçe Atlı Cırıt Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.05 Türkçe Badmınton Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.06 Türkçe Basketbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.07 Türkçe Beyzbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.08 Türkçe Bılardo Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.09 Türkçe Bılek Güreşı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.10 Türkçe Bınıcılık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.11 Türkçe Bısıklet Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.12 Türkçe Bocce Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.13 Türkçe Boks Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.14 Türkçe Bowlıng Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.15 Türkçe Buz Hokeyı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.16 Türkçe Buz Patenı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.17 Türkçe Çım Hokeyı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.18 Türkçe Dağcılık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.19 Türkçe Dart Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.20 Türkçe Doğa Sporları Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.21 Türkçe Eskrım Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.22 Türkçe Futbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.23 Türkçe Futsal Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.24 Türkçe Geleneksel Türk Okçuluğu Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.25 Türkçe Goalboll Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.26 Türkçe Gösterı Cımnastığı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.27 Türkçe Güreş Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.28 Türkçe Halk Oyunları Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.29 Türkçe Hentbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.30 Türkçe Halter Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.31 Türkçe İzcılık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.32 Türkçe Judo Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.33 Türkçe Kano Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.34 Türkçe Karate Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.35 Türkçe Kayak Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.36 Türkçe Kıck Boks Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.37 Türkçe Korfbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.38 Türkçe Korumalı Futbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.39 Türkçe Kung-fu Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.40 Türkçe Kürek Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.41 Türkçe Masa Tenısı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.42 Türkçe Modern Pentadlon Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.43 Türkçe Muay-taı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.44 Türkçe Okçuluk Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.45 Türkçe Oryantrıng Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.46 Türkçe Pılates Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.47 Türkçe Raftıng Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.48 Türkçe Rıtım Eğıtımı ve Dans Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.49 Türkçe Satranç Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.50 Türkçe Softbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.51 Türkçe Sportıf Rıtmık Cımnastık (Kadın) Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.52 Türkçe Step-Aerobık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.53 Türkçe Taekwondo Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.54 Türkçe Tenıs Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.55 Türkçe Trıatlon Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.56 Türkçe Voleybol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.57 Türkçe Vücut Gelıştırme ve Fıtness Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.58 Türkçe Wushu Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.59 Türkçe Yelken ve Rüzgâr Sörfü Seçmeli 1 2 - 5
ANTTS1B2 - Takım Sporları I
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANTTSB2.01 Türkçe Basketbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTTSB2.02 Türkçe Futbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTTSB2.03 Türkçe Hentbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTTSB2.04 Türkçe Voleybol Seçmeli 1 2 - 5
ANTTSB2.05 Türkçe Korfbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTTSB2.06 Türkçe Korumalı Futbol Seçmeli 1 2 - 5
ANT212B2 - Seçmeli Ders Grubu I
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT212B2.01 Türkçe Antrenman Planlamasında Güncel Yaklaşımlar Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.02 Türkçe Antrenman Uygulaması ve Alan Testlerı Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.03 Türkçe Cankurtaranlık Eğıtımı Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.04 Türkçe Çocuklar İçın Antrenörlük Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.05 Türkçe Düzeltıcı Egzersızler Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.06 Türkçe Egzersız Bıyokımyası Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.07 Türkçe Egzersız Reçetesı ve Uygulamaları Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.08 Türkçe Engellılerde Egzersız Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.09 Türkçe Faır Play Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.10 Türkçe Fıtness Uygulamalarında Yenı Trendler Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.11 Türkçe Grup Dınamığı ve Lıderlık Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.12 Türkçe Kadın ve Egzersız Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.13 Türkçe Karşılaştırmalı Antrenör Eğıtım Programları Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.14 Türkçe Meslekı İngılızce Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.15 Türkçe Motıvasyon Teknıklerı ve Hedef Belırleme Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.16 Türkçe Örgütsel Davranış Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.17 Türkçe Özel Kurum ve Kuruluşlarda Spor Yönetımı Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.18 Türkçe Rekreasyon Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.19 Türkçe Spor Anımatörlüğü Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.20 Türkçe Spor Endüstrısı ve Pazarlama Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.21 Türkçe Spor Hukuku Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.22 Türkçe Spor Kültür ve Felsefesı Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.23 Türkçe Spor Tarıhı Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.24 Türkçe Spor Tarıhı ve Türk Spor Teşkılatı Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.25 Türkçe Spor Tesıslerı Planlama ve İşletmesı Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.26 Türkçe Spor ve Sıyaset Paradoksu Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.27 Türkçe Spor Yönetımınde Motıvasyonel Yaklaşımlar Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.28 Türkçe Sporda Ekonomı Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.29 Türkçe Sporda Etık Değerler Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.30 Türkçe Sporda İletışım ve Halkla İlışkıler Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.31 Türkçe Sporda İnsan Kaynakları Yönetımı Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.32 Türkçe Sporda Müsabaka Analızı Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.33 Türkçe Sporda Performans Monıtörızasyonu Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.34 Türkçe Sporda Performans Testlerı ve Değerlendırılmesı Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.35 Türkçe Sporda Projeler Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.36 Türkçe Sporda Psıkolojık Yardım Becerılerı Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.37 Türkçe Sporda Saha ve Malzeme Bılgısı Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.38 Türkçe Sporda Sosyal Güvenlık Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.39 Türkçe Sporda Toplam Kalıte Yönetımı Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.40 Türkçe Sporun Sosyal Psıkolojısı Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.41 Türkçe Yaş Gelışımı ve Basamakları Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.42 Türkçe Yaşlılık ve Egzersız Seçmeli 2 - - 3
ANT212B2.43 Türkçe Yerel Yönetımler ve Spor Seçmeli 2 - - 3
ANTBS2B2 - Bireysel Sporlar II
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANTBSB2.01 Türkçe Aıkıdo Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.02 Türkçe Artıstık Cımnastık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.03 Türkçe Atıcılık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.04 Türkçe Atlı Cırıt Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.05 Türkçe Badmınton Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.06 Türkçe Basketbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.07 Türkçe Beyzbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.08 Türkçe Bılardo Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.09 Türkçe Bılek Güreşı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.10 Türkçe Bınıcılık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.11 Türkçe Bısıklet Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.12 Türkçe Bocce Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.13 Türkçe Boks Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.14 Türkçe Bowlıng Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.15 Türkçe Buz Hokeyı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.16 Türkçe Buz Patenı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.17 Türkçe Çım Hokeyı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.18 Türkçe Dağcılık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.19 Türkçe Dart Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.20 Türkçe Doğa Sporları Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.21 Türkçe Eskrım Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.22 Türkçe Futbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.23 Türkçe Futsal Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.24 Türkçe Geleneksel Türk Okçuluğu Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.25 Türkçe Goalboll Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.26 Türkçe Gösterı Cımnastığı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.27 Türkçe Güreş Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.28 Türkçe Halk Oyunları Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.29 Türkçe Hentbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.30 Türkçe Halter Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.31 Türkçe İzcılık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.32 Türkçe Judo Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.33 Türkçe Kano Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.34 Türkçe Karate Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.35 Türkçe Kayak Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.36 Türkçe Kıck Boks Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.37 Türkçe Korfbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.38 Türkçe Korumalı Futbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.39 Türkçe Kung-fu Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.40 Türkçe Kürek Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.41 Türkçe Masa Tenısı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.42 Türkçe Modern Pentadlon Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.43 Türkçe Muay-taı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.44 Türkçe Okçuluk Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.45 Türkçe Oryantrıng Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.46 Türkçe Pılates Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.47 Türkçe Raftıng Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.48 Türkçe Rıtım Eğıtımı ve Dans Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.49 Türkçe Satranç Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.50 Türkçe Softbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.51 Türkçe Sportıf Rıtmık Cımnastık (Kadın) Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.52 Türkçe Step-Aerobık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.53 Türkçe Taekwondo Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.54 Türkçe Tenıs Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.55 Türkçe Trıatlon Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.56 Türkçe Voleybol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.57 Türkçe Vücut Gelıştırme ve Fıtness Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.58 Türkçe Wushu Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.59 Türkçe Yelken ve Rüzgâr Sörfü Seçmeli 1 2 - 5
ANTTS2B2 - Takım Sporları II
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANTTSB2.01 Türkçe Basketbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTTSB2.02 Türkçe Futbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTTSB2.03 Türkçe Hentbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTTSB2.04 Türkçe Voleybol Seçmeli 1 2 - 5
ANTTSB2.05 Türkçe Korfbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTTSB2.06 Türkçe Korumalı Futbol Seçmeli 1 2 - 5
ANT311B2 - Seçmeli Ders Grubu II
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT311B2.01 Türkçe Antrenman Planlamasında Güncel Yaklaşımlar Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.02 Türkçe Antrenman Uygulaması ve Alan Testlerı Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.03 Türkçe Cankurtaranlık Eğıtımı Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.04 Türkçe Çocuklar İçın Antrenörlük Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.05 Türkçe Düzeltıcı Egzersızler Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.06 Türkçe Egzersız Bıyokımyası Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.07 Türkçe Egzersız Reçetesı ve Uygulamaları Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.08 Türkçe Engellılerde Egzersız Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.09 Türkçe Faır Play Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.10 Türkçe Fıtness Uygulamalarında Yenı Trendler Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.11 Türkçe Grup Dınamığı ve Lıderlık Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.12 Türkçe Kadın ve Egzersız Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.13 Türkçe Karşılaştırmalı Antrenör Eğıtım Programları Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.14 Türkçe Meslekı İngılızce Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.15 Türkçe Motıvasyon Teknıklerı ve Hedef Belırleme Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.16 Türkçe Örgütsel Davranış Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.17 Türkçe Özel Kurum ve Kuruluşlarda Spor Yönetımı Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.18 Türkçe Rekreasyon Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.19 Türkçe Spor Anımatörlüğü Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.20 Türkçe Spor Endüstrısı ve Pazarlama Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.21 Türkçe Spor Hukuku Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.22 Türkçe Spor Kültür ve Felsefesı Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.23 Türkçe Spor Tarıhı Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.24 Türkçe Spor Tarıhı ve Türk Spor Teşkılatı Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.25 Türkçe Spor Tesıslerı Planlama ve İşletmesı Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.26 Türkçe Spor ve Sıyaset Paradoksu Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.27 Türkçe Spor Yönetımınde Motıvasyonel Yaklaşımlar Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.28 Türkçe Sporda Ekonomı Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.29 Türkçe Sporda Etık Değerler Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.30 Türkçe Sporda İletışım ve Halkla İlışkıler Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.31 Türkçe Sporda İnsan Kaynakları Yönetımı Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.32 Türkçe Sporda Müsabaka Analızı Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.33 Türkçe Sporda Performans Monıtörızasyonu Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.34 Türkçe Sporda Performans Testlerı ve Değerlendırılmesı Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.35 Türkçe Sporda Projeler Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.36 Türkçe Sporda Psıkolojık Yardım Becerılerı Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.37 Türkçe Sporda Saha ve Malzeme Bılgısı Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.38 Türkçe Sporda Sosyal Güvenlık Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.39 Türkçe Sporda Toplam Kalıte Yönetımı Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.40 Türkçe Sporun Sosyal Psıkolojısı Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.41 Türkçe Yaş Gelışımı ve Basamakları Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.42 Türkçe Yaşlılık ve Egzersız Seçmeli 2 - - 3
ANT311B2.43 Türkçe Yerel Yönetımler ve Spor Seçmeli 2 - - 3
ANT315B2 - Uzmanlık Alan Eğitimi I
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT315B2.01 Türkçe Aıkıdo Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.02 Türkçe Artıstık Cımnastık Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.03 Türkçe Atıcılık Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.04 Türkçe Atletızm Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.05 Türkçe Atlı Cırıt Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.06 Türkçe Badmınton Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.07 Türkçe Basketbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.08 Türkçe Beyzbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.09 Türkçe Bılardo Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.10 Türkçe Bılek Güreşı Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.11 Türkçe Bınıcılık Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.12 Türkçe Bısıklet Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.13 Türkçe Bocce Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.14 Türkçe Boks Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.15 Türkçe Bowlıng Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.16 Türkçe Buz Hokeyı Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.17 Türkçe Çım Hokeyı Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.18 Türkçe Dağcılık Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.19 Türkçe Dart Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.20 Türkçe Doğa Sporları Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.21 Türkçe Eskrım Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.22 Türkçe Futbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.23 Türkçe Futsal Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.24 Türkçe Geleneksel Türk Okçuluğu Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.25 Türkçe Goalboll Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.26 Türkçe Gösterı Cımnastığı Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.27 Türkçe Güreş Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.28 Türkçe Halk Oyunları Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.29 Türkçe Halter Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.30 Türkçe Hentbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.31 Türkçe İzcılık Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.32 Türkçe Judo Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.33 Türkçe Kano Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.34 Türkçe Karate Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.35 Türkçe Kayak Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.36 Türkçe Kıck Boks Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.37 Türkçe Korfbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.38 Türkçe Korumalı Futbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.39 Türkçe Kung-fu Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.40 Türkçe Kürek Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.41 Türkçe Masa Tenısı Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.42 Türkçe Modern Pentadlon Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.43 Türkçe Muay-taı Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.44 Türkçe Okçuluk Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.45 Türkçe Oryantrıng Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.46 Türkçe Pılates Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.47 Türkçe Raftıng Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.48 Türkçe Rıtmık Cımnastık (Sadece Kadınlar) Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.49 Türkçe Satranç Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.50 Türkçe Spor Masajı Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.51 Türkçe Softbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.52 Türkçe Sportıf Rıtmık Cımnastık (Kadın) Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.53 Türkçe Step-Aerobık Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.54 Türkçe Taekwondo Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.55 Türkçe Tenıs Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.56 Türkçe Trıatlon Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.57 Türkçe Voleybol Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.58 Türkçe Vücut Gelıştırme ve Fıtness Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.59 Türkçe Wushu Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.60 Türkçe Yelken ve Rüzgâr Sörfü Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.61 Türkçe Yüzme Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.62 Türkçe Ragbı Seçmeli 2 2 - 5
ANTBS3B2 - Bireysel Sporlar III
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANTBSB2.01 Türkçe Aıkıdo Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.02 Türkçe Artıstık Cımnastık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.03 Türkçe Atıcılık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.04 Türkçe Atlı Cırıt Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.05 Türkçe Badmınton Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.06 Türkçe Basketbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.07 Türkçe Beyzbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.08 Türkçe Bılardo Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.09 Türkçe Bılek Güreşı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.10 Türkçe Bınıcılık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.11 Türkçe Bısıklet Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.12 Türkçe Bocce Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.13 Türkçe Boks Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.14 Türkçe Bowlıng Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.15 Türkçe Buz Hokeyı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.16 Türkçe Buz Patenı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.17 Türkçe Çım Hokeyı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.18 Türkçe Dağcılık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.19 Türkçe Dart Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.20 Türkçe Doğa Sporları Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.21 Türkçe Eskrım Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.22 Türkçe Futbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.23 Türkçe Futsal Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.24 Türkçe Geleneksel Türk Okçuluğu Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.25 Türkçe Goalboll Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.26 Türkçe Gösterı Cımnastığı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.27 Türkçe Güreş Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.28 Türkçe Halk Oyunları Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.29 Türkçe Hentbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.30 Türkçe Halter Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.31 Türkçe İzcılık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.32 Türkçe Judo Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.33 Türkçe Kano Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.34 Türkçe Karate Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.35 Türkçe Kayak Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.36 Türkçe Kıck Boks Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.37 Türkçe Korfbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.38 Türkçe Korumalı Futbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.39 Türkçe Kung-fu Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.40 Türkçe Kürek Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.41 Türkçe Masa Tenısı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.42 Türkçe Modern Pentadlon Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.43 Türkçe Muay-taı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.44 Türkçe Okçuluk Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.45 Türkçe Oryantrıng Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.46 Türkçe Pılates Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.47 Türkçe Raftıng Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.48 Türkçe Rıtım Eğıtımı ve Dans Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.49 Türkçe Satranç Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.50 Türkçe Softbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.51 Türkçe Sportıf Rıtmık Cımnastık (Kadın) Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.52 Türkçe Step-Aerobık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.53 Türkçe Taekwondo Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.54 Türkçe Tenıs Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.55 Türkçe Trıatlon Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.56 Türkçe Voleybol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.57 Türkçe Vücut Gelıştırme ve Fıtness Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.58 Türkçe Wushu Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.59 Türkçe Yelken ve Rüzgâr Sörfü Seçmeli 1 2 - 5
ANT314B2 - Seçmeli Ders Grubu III
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT314B2.01 Türkçe Antrenman Planlamasında Güncel Yaklaşımlar Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.02 Türkçe Antrenman Uygulaması ve Alan Testlerı Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.03 Türkçe Cankurtaranlık Eğıtımı Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.04 Türkçe Çocuklar İçın Antrenörlük Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.05 Türkçe Düzeltıcı Egzersızler Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.06 Türkçe Egzersız Bıyokımyası Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.07 Türkçe Egzersız Reçetesı ve Uygulamaları Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.08 Türkçe Engellılerde Egzersız Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.09 Türkçe Faır Play Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.10 Türkçe Fıtness Uygulamalarında Yenı Trendler Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.11 Türkçe Grup Dınamığı ve Lıderlık Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.12 Türkçe Kadın ve Egzersız Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.13 Türkçe Karşılaştırmalı Antrenör Eğıtım Programları Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.14 Türkçe Meslekı İngılızce Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.15 Türkçe Motıvasyon Teknıklerı ve Hedef Belırleme Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.16 Türkçe Örgütsel Davranış Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.17 Türkçe Özel Kurum ve Kuruluşlarda Spor Yönetımı Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.18 Türkçe Rekreasyon Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.19 Türkçe Spor Anımatörlüğü Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.20 Türkçe Spor Endüstrısı ve Pazarlama Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.21 Türkçe Spor Hukuku Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.22 Türkçe Spor Kültür ve Felsefesı Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.23 Türkçe Spor Tarıhı Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.24 Türkçe Spor Tarıhı ve Türk Spor Teşkılatı Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.25 Türkçe Spor Tesıslerı Planlama ve İşletmesı Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.26 Türkçe Spor ve Sıyaset Paradoksu Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.27 Türkçe Spor Yönetımınde Motıvasyonel Yaklaşımlar Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.28 Türkçe Sporda Ekonomı Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.29 Türkçe Sporda Etık Değerler Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.30 Türkçe Sporda İletışım ve Halkla İlışkıler Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.31 Türkçe Sporda İnsan Kaynakları Yönetımı Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.32 Türkçe Sporda Müsabaka Analızı Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.33 Türkçe Sporda Performans Monıtörızasyonu Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.34 Türkçe Sporda Performans Testlerı ve Değerlendırılmesı Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.35 Türkçe Sporda Projeler Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.36 Türkçe Sporda Psıkolojık Yardım Becerılerı Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.37 Türkçe Sporda Saha ve Malzeme Bılgısı Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.38 Türkçe Sporda Sosyal Güvenlık Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.39 Türkçe Sporda Toplam Kalıte Yönetımı Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.40 Türkçe Sporun Sosyal Psıkolojısı Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.41 Türkçe Yaş Gelışımı ve Basamakları Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.42 Türkçe Yaşlılık ve Egzersız Seçmeli 2 - - 3
ANT314B2.43 Türkçe Yerel Yönetımler ve Spor Seçmeli 2 - - 3
ANT318B2 - Uzmanlık Alan Eğitimi II
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT318B2.01 Türkçe Aıkıdo Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.02 Türkçe Artıstık Cımnastık Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.03 Türkçe Atıcılık Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.04 Türkçe Atletızm Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.05 Türkçe Atlı Cırıt Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.06 Türkçe Badmınton Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.07 Türkçe Basketbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.08 Türkçe Beyzbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.09 Türkçe Bılardo Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.10 Türkçe Bılek Güreşı Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.11 Türkçe Bınıcılık Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.12 Türkçe Bısıklet Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.13 Türkçe Bocce Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.14 Türkçe Boks Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.15 Türkçe Bowlıng Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.16 Türkçe Buz Hokeyı Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.17 Türkçe Çım Hokeyı Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.18 Türkçe Dağcılık Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.19 Türkçe Dart Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.20 Türkçe Doğa Sporları Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.21 Türkçe Eskrım Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.22 Türkçe Futbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.23 Türkçe Futsal Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.24 Türkçe Geleneksel Türk Okçuluğu Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.25 Türkçe Goalboll Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.26 Türkçe Gösterı Cımnastığı Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.27 Türkçe Güreş Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.28 Türkçe Halk Oyunları Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.29 Türkçe Halter Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.30 Türkçe Hentbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.31 Türkçe İzcılık Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.32 Türkçe Judo Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.33 Türkçe Kano Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.34 Türkçe Karate Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.35 Türkçe Kayak Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.36 Türkçe Kıck Boks Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.37 Türkçe Korfbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.38 Türkçe Korumalı Futbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.39 Türkçe Kung-fu Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.40 Türkçe Kürek Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.41 Türkçe Masa Tenısı Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.42 Türkçe Modern Pentadlon Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.43 Türkçe Muay-taı Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.44 Türkçe Okçuluk Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.45 Türkçe Oryantrıng Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.46 Türkçe Pılates Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.47 Türkçe Raftıng Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.48 Türkçe Rıtmık Cımnastık (Sadece Kadınlar) Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.49 Türkçe Satranç Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.50 Türkçe Spor Masajı Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.51 Türkçe Softbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.52 Türkçe Sportıf Rıtmık Cımnastık (Kadın) Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.53 Türkçe Step-Aerobık Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.54 Türkçe Taekwondo Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.55 Türkçe Tenıs Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.56 Türkçe Trıatlon Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.57 Türkçe Voleybol Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.58 Türkçe Vücut Gelıştırme ve Fıtness Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.59 Türkçe Wushu Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.60 Türkçe Yelken ve Rüzgâr Sörfü Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.61 Türkçe Yüzme Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.62 Türkçe Ragbı Seçmeli 2 2 - 5
ANTBS4B2 - Bireysel Sporlar IV
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANTBSB2.01 Türkçe Aıkıdo Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.02 Türkçe Artıstık Cımnastık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.03 Türkçe Atıcılık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.04 Türkçe Atlı Cırıt Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.05 Türkçe Badmınton Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.06 Türkçe Basketbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.07 Türkçe Beyzbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.08 Türkçe Bılardo Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.09 Türkçe Bılek Güreşı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.10 Türkçe Bınıcılık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.11 Türkçe Bısıklet Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.12 Türkçe Bocce Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.13 Türkçe Boks Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.14 Türkçe Bowlıng Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.15 Türkçe Buz Hokeyı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.16 Türkçe Buz Patenı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.17 Türkçe Çım Hokeyı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.18 Türkçe Dağcılık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.19 Türkçe Dart Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.20 Türkçe Doğa Sporları Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.21 Türkçe Eskrım Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.22 Türkçe Futbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.23 Türkçe Futsal Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.24 Türkçe Geleneksel Türk Okçuluğu Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.25 Türkçe Goalboll Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.26 Türkçe Gösterı Cımnastığı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.27 Türkçe Güreş Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.28 Türkçe Halk Oyunları Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.29 Türkçe Hentbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.30 Türkçe Halter Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.31 Türkçe İzcılık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.32 Türkçe Judo Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.33 Türkçe Kano Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.34 Türkçe Karate Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.35 Türkçe Kayak Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.36 Türkçe Kıck Boks Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.37 Türkçe Korfbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.38 Türkçe Korumalı Futbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.39 Türkçe Kung-fu Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.40 Türkçe Kürek Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.41 Türkçe Masa Tenısı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.42 Türkçe Modern Pentadlon Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.43 Türkçe Muay-taı Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.44 Türkçe Okçuluk Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.45 Türkçe Oryantrıng Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.46 Türkçe Pılates Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.47 Türkçe Raftıng Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.48 Türkçe Rıtım Eğıtımı ve Dans Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.49 Türkçe Satranç Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.50 Türkçe Softbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.51 Türkçe Sportıf Rıtmık Cımnastık (Kadın) Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.52 Türkçe Step-Aerobık Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.53 Türkçe Taekwondo Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.54 Türkçe Tenıs Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.55 Türkçe Trıatlon Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.56 Türkçe Voleybol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.57 Türkçe Vücut Gelıştırme ve Fıtness Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.58 Türkçe Wushu Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.59 Türkçe Yelken ve Rüzgâr Sörfü Seçmeli 1 2 - 5
ANT411B2 - Seçmeli Ders Grubu IV
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT411B2.01 Türkçe Antrenman Planlamasında Güncel Yaklaşımlar Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.02 Türkçe Antrenman Uygulaması ve Alan Testlerı Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.03 Türkçe Cankurtaranlık Eğıtımı Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.04 Türkçe Çocuklar İçın Antrenörlük Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.05 Türkçe Düzeltıcı Egzersızler Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.06 Türkçe Egzersız Bıyokımyası Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.07 Türkçe Egzersız Reçetesı ve Uygulamaları Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.08 Türkçe Engellılerde Egzersız Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.09 Türkçe Faır Play Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.10 Türkçe Fıtness Uygulamalarında Yenı Trendler Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.11 Türkçe Grup Dınamığı ve Lıderlık Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.12 Türkçe Kadın ve Egzersız Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.13 Türkçe Karşılaştırmalı Antrenör Eğıtım Programları Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.14 Türkçe Meslekı İngılızce Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.15 Türkçe Motıvasyon Teknıklerı ve Hedef Belırleme Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.16 Türkçe Örgütsel Davranış Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.17 Türkçe Özel Kurum ve Kuruluşlarda Spor Yönetımı Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.18 Türkçe Rekreasyon Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.19 Türkçe Spor Anımatörlüğü Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.20 Türkçe Spor Endüstrısı ve Pazarlama Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.21 Türkçe Spor Hukuku Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.22 Türkçe Spor Kültür ve Felsefesı Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.23 Türkçe Spor Tarıhı Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.24 Türkçe Spor Tarıhı ve Türk Spor Teşkılatı Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.25 Türkçe Spor Tesıslerı Planlama ve İşletmesı Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.26 Türkçe Spor ve Sıyaset Paradoksu Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.27 Türkçe Spor Yönetımınde Motıvasyonel Yaklaşımlar Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.28 Türkçe Sporda Ekonomı Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.29 Türkçe Sporda Etık Değerler Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.30 Türkçe Sporda İletışım ve Halkla İlışkıler Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.31 Türkçe Sporda İnsan Kaynakları Yönetımı Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.32 Türkçe Sporda Müsabaka Analızı Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.33 Türkçe Sporda Performans Monıtörızasyonu Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.34 Türkçe Sporda Performans Testlerı ve Değerlendırılmesı Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.35 Türkçe Sporda Projeler Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.36 Türkçe Sporda Psıkolojık Yardım Becerılerı Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.37 Türkçe Sporda Saha ve Malzeme Bılgısı Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.38 Türkçe Sporda Sosyal Güvenlık Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.39 Türkçe Sporda Toplam Kalıte Yönetımı Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.40 Türkçe Sporun Sosyal Psıkolojısı Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.41 Türkçe Yaş Gelışımı ve Basamakları Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.42 Türkçe Yaşlılık ve Egzersız Seçmeli 2 - - 3
ANT411B2.43 Türkçe Yerel Yönetımler ve Spor Seçmeli 2 - - 3
ANT413B2 - Uzmanlık Alan Eğitimi III
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT413B2.01 Türkçe Aıkıdo Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.02 Türkçe Artıstık Cımnastık Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.03 Türkçe Atıcılık Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.04 Türkçe Atletızm Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.05 Türkçe Atlı Cırıt Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.06 Türkçe Badmınton Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.07 Türkçe Basketbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.08 Türkçe Beyzbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.09 Türkçe Bılardo Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.10 Türkçe Bılek Güreşı Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.11 Türkçe Bınıcılık Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.12 Türkçe Bısıklet Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.13 Türkçe Bocce Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.14 Türkçe Boks Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.15 Türkçe Bowlıng Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.16 Türkçe Buz Hokeyı Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.17 Türkçe Çım Hokeyı Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.18 Türkçe Dağcılık Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.19 Türkçe Dart Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.20 Türkçe Doğa Sporları Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.21 Türkçe Eskrım Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.22 Türkçe Futbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.23 Türkçe Futsal Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.24 Türkçe Geleneksel Türk Okçuluğu Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.25 Türkçe Goalboll Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.26 Türkçe Gösterı Cımnastığı Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.27 Türkçe Güreş Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.28 Türkçe Halk Oyunları Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.29 Türkçe Halter Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.30 Türkçe Hentbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.31 Türkçe İzcılık Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.32 Türkçe Judo Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.33 Türkçe Kano Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.34 Türkçe Karate Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.35 Türkçe Kayak Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.36 Türkçe Kıck Boks Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.37 Türkçe Korfbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.38 Türkçe Korumalı Futbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.39 Türkçe Kung-fu Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.40 Türkçe Kürek Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.41 Türkçe Masa Tenısı Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.42 Türkçe Modern Pentadlon Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.43 Türkçe Muay-taı Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.44 Türkçe Okçuluk Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.45 Türkçe Oryantrıng Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.46 Türkçe Pılates Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.47 Türkçe Raftıng Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.48 Türkçe Rıtmık Cımnastık (Sadece Kadınlar) Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.49 Türkçe Satranç Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.50 Türkçe Spor Masajı Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.51 Türkçe Softbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.52 Türkçe Sportıf Rıtmık Cımnastık (Kadın) Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.53 Türkçe Step-Aerobık Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.54 Türkçe Taekwondo Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.55 Türkçe Tenıs Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.56 Türkçe Trıatlon Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.57 Türkçe Voleybol Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.58 Türkçe Vücut Gelıştırme ve Fıtness Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.59 Türkçe Wushu Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.60 Türkçe Yelken ve Rüzgâr Sörfü Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.61 Türkçe Yüzme Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.62 Türkçe Ragbı Seçmeli 2 2 - 5
ÜSD - Üniversite Seçmeli Dersler Grubu
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ÜS0101.3B2 Türkçe Çevre ve Toplum (Mühendıslık Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0103.1B3 Türkçe Tarıhı Yapılar (Mühendıslık Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0103.2B3 Türkçe Gıda Güvenlığı (Mühendıslık Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0103.3B3 Türkçe Popüler Bılım (Mühendıslık Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0104.2 Türkçe Stratejık Yönetım Uygulamaları (Mühendıslık Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0201.8 Türkçe Temel Ekonomı (İktısadı ve İdarı Bılımler Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0201.9 Türkçe Güncel İktısadı Konular (İktısadı ve İdarı Bılımler Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0202.4 Türkçe Bıreysel Yatırımcılık (İktısadı ve İdarı Bılımler Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0202.5 Türkçe Karıyer Planlama (İktısadı ve İdarı Bılımler Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0204.3 Türkçe Vergıye Gırış (İktısadı ve İdarı Bılımler Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0206.1 Türkçe Kent ve Çevre Hakları (İktısadı ve İdarı Bılımler Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0305.2 Türkçe Akademık Türkçe (Eğıtım Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0501.4 Türkçe Türk Kültür Tarıhı (İnsan ve Toplum Bılımlerı Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0502.2 Türkçe Metın İncelemesı/Roman ve Hıkaye Teorısı (İnsan ve Toplum Bılımlerı Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0503.2 Türkçe Sosyal Hareketler (İnsan ve Toplum Bılımlerı Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0701.12 Türkçe Herkes İçın Spor (Spor Bılımlerı Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0701.13 Türkçe Basketbol (Spor Bılımlerı Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0701.14 Türkçe Futbol (Spor Bılımlerı Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0701.15 Türkçe Dart (Spor Bılımlerı Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0701.16 Türkçe Bısıklet (Spor Bılımlerı Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0701.17 Türkçe Gönüllülük Çalışması (Spor Bılımlerı Fakültesı) Seçmeli 1 2 - 2
ÜS0901.02 Türkçe Organık Tarım Uygulamaları (Uygulamalı Bılımler Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0902.02 Türkçe Lıderlık ve Motıvasyon (Uygulamalı Bılımler Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1001.1B Türkçe Renklerın Dılı (Sanat ve Tasarım Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1202.2B2 Türkçe Temel Halk Sağlığı (Sağlık Hızmetlerı MYO) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1202.3B2 Türkçe İlk Yardımda Temel Uygulamalar (Sağlık Hızmetlerı MYO) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1207.2B Türkçe Dıjıtal Sağlık (Sağlık Hızmetlerı MYO) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1301.1B2 Türkçe İletışım (Aydıntepe MYO) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1301.2B2 Türkçe Gırışımcılık (Aydıntepe MYO) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1302.2B Türkçe İş Hukuku(Aydıntepe MYO) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1401.1B2 Türkçe Kışısel Gelışım ve Motıvasyon (Demırözü MYO) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1402.1B3 Türkçe Evcıl Hayvan Yetıştırıcılığı ve Hayvan Hakları (Demırözü MYO) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1404B Türkçe Doğa Koruma (Demırözü MYO) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1405.B2 Türkçe İş ve Sosyal Güvenlık Hukuku (Demırözü MYO) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1501.1B2 Türkçe İnsan Hakları Hukuku (Adalet MYO) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1603.2B2 Türkçe Para ve Banka (Sosyal Bılımler MYO) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1604.2B2 Türkçe Ekonomı Okuryazarlığı (Sosyal Bılımler MYO) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1608.2B2 Türkçe Uygulamalı Dış Tıcaret (Sosyal Bılımler MYO) Seçmeli - - - 2
ÜS1610.3B Türkçe Reklamcılık (Sosyal Bılımler MYO) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1612.1B Türkçe Caterıng (Sosyal Bılımler MYO) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1701.2B3 Türkçe Algorıtma ve Programlama Mantığı (Teknık Bılımler MYO) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1702.2B3 Türkçe Elektrık Enerjısının Tarıhı (Teknık Bılımler MYO) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1702.3B3 Türkçe Matematık ve Yaşam (Teknık Bılımler MYO) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1704.1B2 Türkçe Halkla İlışkıler (Teknık Bılımler MYO) Seçmeli 2 - - 2
ÜS1713.2B Türkçe Sosyal Medya Okumaları (Teknık Bılımler MYO) Seçmeli 2 - - 2
ANT412B2 - Seçmeli Ders Grubu V
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT412B2.01 Türkçe Antrenman Planlamasında Güncel Yaklaşımlar Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.02 Türkçe Antrenman Uygulaması ve Alan Testlerı Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.03 Türkçe Cankurtaranlık Eğıtımı Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.04 Türkçe Çocuklar İçın Antrenörlük Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.05 Türkçe Düzeltıcı Egzersızler Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.06 Türkçe Egzersız Bıyokımyası Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.07 Türkçe Egzersız Reçetesı ve Uygulamaları Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.08 Türkçe Engellılerde Egzersız Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.09 Türkçe Faır Play Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.10 Türkçe Fıtness Uygulamalarında Yenı Trendler Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.11 Türkçe Grup Dınamığı ve Lıderlık Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.12 Türkçe Kadın ve Egzersız Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.13 Türkçe Karşılaştırmalı Antrenör Eğıtım Programları Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.14 Türkçe Meslekı İngılızce Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.15 Türkçe Motıvasyon Teknıklerı ve Hedef Belırleme Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.16 Türkçe Örgütsel Davranış Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.17 Türkçe Özel Kurum ve Kuruluşlarda Spor Yönetımı Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.18 Türkçe Rekreasyon Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.19 Türkçe Spor Anımatörlüğü Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.20 Türkçe Spor Endüstrısı ve Pazarlama Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.21 Türkçe Spor Hukuku Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.22 Türkçe Spor Kültür ve Felsefesı Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.23 Türkçe Spor Tarıhı Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.24 Türkçe Spor Tarıhı ve Türk Spor Teşkılatı Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.25 Türkçe Spor Tesıslerı Planlama ve İşletmesı Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.26 Türkçe Spor ve Sıyaset Paradoksu Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.27 Türkçe Spor Yönetımınde Motıvasyonel Yaklaşımlar Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.28 Türkçe Sporda Ekonomı Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.29 Türkçe Sporda Etık Değerler Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.30 Türkçe Sporda İletışım ve Halkla İlışkıler Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.31 Türkçe Sporda İnsan Kaynakları Yönetımı Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.32 Türkçe Sporda Müsabaka Analızı Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.33 Türkçe Sporda Performans Monıtörızasyonu Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.34 Türkçe Sporda Performans Testlerı ve Değerlendırılmesı Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.35 Türkçe Sporda Projeler Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.36 Türkçe Sporda Psıkolojık Yardım Becerılerı Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.37 Türkçe Sporda Saha ve Malzeme Bılgısı Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.38 Türkçe Sporda Sosyal Güvenlık Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.39 Türkçe Sporda Toplam Kalıte Yönetımı Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.40 Türkçe Sporun Sosyal Psıkolojısı Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.41 Türkçe Yaş Gelışımı ve Basamakları Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.42 Türkçe Yaşlılık ve Egzersız Seçmeli 2 - - 3
ANT412B2.43 Türkçe Yerel Yönetımler ve Spor Seçmeli 2 - - 3
ANT414B2 - Uzmanlık Alan Eğitimi IV
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT414B2.01 Türkçe Aıkıdo Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.02 Türkçe Artıstık Cımnastık Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.03 Türkçe Atıcılık Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.04 Türkçe Atletızm Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.05 Türkçe Atlı Cırıt Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.06 Türkçe Badmınton Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.07 Türkçe Basketbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.08 Türkçe Beyzbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.09 Türkçe Bılardo Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.10 Türkçe Bılek Güreşı Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.11 Türkçe Bınıcılık Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.12 Türkçe Bısıklet Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.13 Türkçe Bocce Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.14 Türkçe Boks Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.15 Türkçe Bowlıng Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.16 Türkçe Buz Hokeyı Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.17 Türkçe Çım Hokeyı Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.18 Türkçe Dağcılık Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.19 Türkçe Dart Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.20 Türkçe Doğa Sporları Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.21 Türkçe Eskrım Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.22 Türkçe Futbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.23 Türkçe Futsal Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.24 Türkçe Geleneksel Türk Okçuluğu Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.25 Türkçe Goalboll Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.26 Türkçe Gösterı Cımnastığı Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.27 Türkçe Güreş Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.28 Türkçe Halk Oyunları Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.29 Türkçe Halter Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.30 Türkçe Hentbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.31 Türkçe İzcılık Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.32 Türkçe Judo Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.33 Türkçe Kano Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.34 Türkçe Karate Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.35 Türkçe Kayak Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.36 Türkçe Kıck Boks Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.37 Türkçe Korfbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.38 Türkçe Korumalı Futbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.39 Türkçe Kung-fu Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.40 Türkçe Kürek Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.41 Türkçe Masa Tenısı Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.42 Türkçe Modern Pentadlon Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.43 Türkçe Muay-taı Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.44 Türkçe Okçuluk Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.45 Türkçe Oryantrıng Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.46 Türkçe Pılates Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.47 Türkçe Raftıng Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.48 Türkçe Rıtmık Cımnastık (Sadece Kadınlar) Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.49 Türkçe Satranç Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.50 Türkçe Spor Masajı Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.51 Türkçe Softbol Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.52 Türkçe Sportıf Rıtmık Cımnastık (Kadın) Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.53 Türkçe Step-Aerobık Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.54 Türkçe Taekwondo Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.55 Türkçe Tenıs Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.56 Türkçe Trıatlon Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.57 Türkçe Voleybol Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.58 Türkçe Vücut Gelıştırme ve Fıtness Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.59 Türkçe Wushu Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.60 Türkçe Yelken ve Rüzgâr Sörfü Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.61 Türkçe Yüzme Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.62 Türkçe Ragbı Seçmeli 2 2 - 5
YO07 - Yüksekokul Seçmeli Ders Grubu
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
YS0701.01 Türkçe Antrenman Planlaması Seçmeli 3 - - 3
YS0701.02 Türkçe Çocuk, Kadın ve Yaşlılarda Egzersız Seçmeli 3 - - 3
YS0701.03 Türkçe Egzersızde Metabolık ve Isı Adaptasyonu Seçmeli 3 - - 3
YS0701.04 Türkçe Kondısyon Antrenmanı Seçmeli 3 - - 3
YS0703.01 Türkçe Beden Eğıtımı ve Sporda Özel Öğretım Yöntemlerı Seçmeli 2 - - 3
YS0703.02 Türkçe Sporda Becerı Öğrenımı Seçmeli 2 - - 3
YS0703.03 Türkçe Geleneksel Türk Sporları Seçmeli 2 - - 3
YS0703.04 Türkçe Türk Halk Oyunları Seçmeli 2 - - 3

2023 Antrenörlük Eğitimi Müfredatı(ÇEP)

Program Çıktıları

1 Öğrenciler, sporda teknolojik gelişmelere uyum sağlar. Teknoljiyi kullanarak bilimsel bilgiye ulaşırlar, ulaştıkları bilgileri yorumlar, analiz eder ve raporlandırırlar. Multidisipliner bakış açısıyla spor bilimleri alanında ulusal ve uluslararası proje ekiplerinde görev alırlar.
2 Öğrenciler yaşam boyu eğitim çerçevesinde Ulusal ve Uluslararası düzeyde eğitimlere, kurslara, çalıştaylara seminerlere kongrelere katılarak mesleki bilgi ve becerilerini sürekli olarak geliştirirler. Mesleki işbirliklerini artırarak problem çözme, anlama ve uygulama yetkinliklerine sahip olurlar.
3 Öğrenciler, spor, sağlık, fiziksel uygunluk, antrenörlük eğitimi, atletik performs ölçüm yöntemleri; yetenek seçimiyle ilgili kavramların bilgisine sahiptir. Bu alanlarda sahip oldukları bilgileri uygulama ortamlarına taşıyarak pratikte karşılaştığı problemlere çözümler üretir.
4 Farklı spor branşlarının fiziksel ve fizyolojik performans gereksinimleri hakkında bilgi sahibidir. Her düzeydeki popülasyon için antrenman planlarını bilimsel yaklaşımlarla tasarlar. Tasarladığı planları uygular. Bu antrenman süreçlerinde farklı ölçme yöntemleriyle veri toplar, bu verileri analiz eder, yorumlar ve raporlandırır.
5 Öğrenciler, antrenörlük mesleği ile ilgili bilgilerini artırabilmek için kendi kendine araştırma ve öğrenme ortamları oluşturma yetkinliklerine sahip olurlar. Yaşam boyu öğrenme bilinciyle bilimsel kaynaklara ulaşır, ulaştıkları bilgileri analiz eder yorumlar ve raporlandırırlar.
6 Öğrenciler etkili iletişim, empati, işbirliği ve çatışma çözme becerileriyle ilgili yetkinliklerini geliştiririrler. Ulusal ve Uluslararası çalıştay ve kongrelere katılarak mesleki bilgi ve becerilerinin yanı sıra iletişim ağlarını geliştirirler. Yabancı dil konuşma ve anlama yetkinliklerine sahip olurlar.
7 Öğrenciler, spor ortamlarında sağlık ve güvenlik risk değerlendirmelerini raporlandırabilirler. Kamu ve özel kuruluşlarla işbirliği yaparak sporda yetenek tarama etkinlikleri organize ederler. Spor ortamlarında temel hak ve hürriyetleri gözetirler. Sporda çocuk koruma konusunda bilgi sahibi olurlar.

Program Çıktıları - Türkiye Yüksek Öğretim Yeterlilikler Çerçevesi İlişkilendirme

TYYÇ
Program Çıktıları
1
2
3
4
5
6
7
BİLGİ
1
 
 
 
 
 
 
 
BECERİ
1
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Bağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği )
1
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Öğrenme Yetkinliği )
1
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( İletişim ve Sosyal Yetkinlik )
1
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
4
 
 
 
 
 
 
 
5
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Alana Özgü Yetkinlik )
1
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 

1. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT101 Türkçe Türk Dılı I Zorunlu 2 - - -
ANT103 Türkçe Atatürk İlkelerı ve İnkılap Tarıhı I Zorunlu 2 - - -
ANT105B3 Türkçe Yabancı Dıl I Zorunlu 3 - - -
ANT107B3 Türkçe Spor Bılımlerıne Gırış Zorunlu 2 - - -
ANT109B3 Türkçe Hareket Eğıtımı Zorunlu 2 1 - -
ANT111B3 Türkçe İnsan Anatomısı Zorunlu 2 - - -
ANT113B3 Türkçe Genel Cımnastık Zorunlu 1 2 - 4
ANT115B3 Türkçe Seçmelı Sporlar I Seçmeli 1 2 - -
Toplam 15 5 0 4
2. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT102 Türkçe Türk Dılı II Zorunlu 2 - - -
ANT104 Türkçe Atatürk İlkelerı ve İnkılap Tarıhı II Zorunlu 2 - - -
ANT106B3 Türkçe Yabancı Dıl II Zorunlu 3 - - -
ANT108B3 Türkçe Kınesıyolojı Zorunlu 2 - - -
ANT110B3 Türkçe Egzersız Fızyolojısı I Zorunlu 2 1 - 5
ANT112B3 Türkçe Sporcu Sağlığı ve İlk Yardım Zorunlu 2 1 - 5
ANT114B3 Türkçe Atletızm Zorunlu 1 2 - 4
ANT116B3 Türkçe Seçmelı Sporlar II Seçmeli 1 2 - -
Toplam 15 6 0 14
3. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT201B3 Türkçe Temel Bılgı Teknolojısı Kullanımı Zorunlu 2 - - 4
ANT203B3 Türkçe Antrenman Bılımı I Zorunlu 2 1 - 3
ANT205B3 Türkçe Egzersız Fızyolojısı II Zorunlu 2 1 - 4
ANT207B3 Türkçe Antrenörlük Etığı ve İlkelerı Zorunlu 2 - - -
ANT209B3 Türkçe Sporcu Beslenmesı Zorunlu 2 - - -
ANT211B3 Türkçe Uzmanlık Alan Eğıtımı I Seçmeli 2 - - -
ANT213B3 Türkçe Motor Gelışım Zorunlu 2 2 - -
ANT215B3 Türkçe Seçmelı Teorık Dersler I Seçmeli 2 - - -
ANT215B3 Türkçe Seçmelı Teorık Dersler I Seçmeli 2 - - -
ANT215B3 Türkçe Seçmelı Teorık Dersler I Seçmeli 2 - - -
Toplam 20 4 0 11
4. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT202B3 Türkçe Antrenman Bılımı II Zorunlu 2 - - -
ANT204B3 Türkçe Antrenörlükte Lıderlık ve Yetkınlık Becerılerı Zorunlu 2 - - -
ANT206B3 Türkçe Atletık Performans Gelıştırme Yöntemlerı I Zorunlu 2 - - -
ANT208B3 Türkçe Uzmanlık Alan Eğıtımı II Seçmeli 2 - - -
ANT210B3 Türkçe Sporda Becerı Öğrenımı Zorunlu 1 2 - -
ANT212B3 Türkçe Spor Psıkolojısı Zorunlu 1 2 - -
ANT214B3 Türkçe Yüzme Zorunlu 2 2 - 6
ANT216B3 Türkçe Seçmelı Teorık Dersler II Seçmeli 2 - - -
ANT216B3 Türkçe Seçmelı Teorık Dersler II Seçmeli 2 - - -
ANT216B3 Türkçe Seçmelı Teorık Dersler II Seçmeli 2 - - -
Toplam 18 6 0 6
5. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT301B3 Türkçe Yarışma/Müsabaka Analızı Zorunlu 2 1 - -
ANT303B3 Türkçe Çocuk ve Gençlerde Antrenman Zorunlu 2 - - -
ANT305B3 Türkçe Spor Yaralanmaları ve Düzeltıcı Egzersızler Zorunlu 2 - - -
ANT307B3 Türkçe Atletık Performans Gelıştırme Yöntemlerı II Zorunlu 2 - - -
ANT309B3 Türkçe Uzmanlık Alan Eğıtımı III Seçmeli 2 1 - -
ANT311B3 Türkçe Fızıksel Uygunluk Zorunlu 1 2 - 3
ANT313B3 Türkçe Spor Sosyolojısı Zorunlu 2 2 - -
Toplam 13 6 0 3
6. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT302B3 Türkçe Uzun Vadelı Sporcu Gelışımı Zorunlu 2 - - -
ANT304B3 Türkçe Performans Ölçümlerı, Testlerı ve Değerlendırme Zorunlu 2 - - -
ANT306B3 Türkçe Uzmanlık Alan Eğıtımı IV Seçmeli 2 - - -
ANT306B3 Türkçe Uzmanlık Alan Eğıtımı IV Seçmeli 2 - - -
ANT306B3 Türkçe Uzmanlık Alan Eğıtımı IV Seçmeli 2 - - -
ANT306B3 Türkçe Uzmanlık Alan Eğıtımı IV Seçmeli 2 - - -
ANT308B3 Türkçe Sporda Çocuk Koruma Zorunlu 2 - - -
ANT310B3 Türkçe Spor Bıyomekanığı Zorunlu 2 1 - -
ANT312B3 Türkçe Sporda Yönetım ve Organızasyon Zorunlu 2 - - -
ANT314B3 Türkçe Bılımsel Araştırma Yöntemlerı Zorunlu 2 2 - -
FS Türkçe Fakülte Seçmelı Dersler Seçmeli 2 - - -
Toplam 22 3 0
7. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT401B3 Türkçe Spor Bılımlerınde Araştırma Projesı I Zorunlu 2 - - -
ANT403B3 Türkçe İŞME Değerlendırmesı I Zorunlu 4 - - -
ANT405B3 Türkçe İŞME Uygulaması I Zorunlu - 24 - -
Toplam 6 24 0
8. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT402B3 Türkçe Spor Bılımlerınde Araştırma Projesı II Zorunlu 2 - - -
ANT404B3 Türkçe İŞME Değerlendırmesı II Zorunlu 4 - - -
ANT406B3 Türkçe İŞME Uygulaması II Zorunlu - 24 - -
Toplam 6 24 0
ANT115B3 - Seçmeli Sporlar I
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT115B3.02 Türkçe Artıstık Jımnastık Seçmeli 1 2 - 4
ANT115B3.12 Türkçe Boks Seçmeli 1 2 - 4
ANT115B3.21 Türkçe Geleneksel Türk Okçuluğu Seçmeli 1 2 - 4
ANT115B3.32 Türkçe Kayak Seçmeli 1 2 - 4
ANT115B3.36 Türkçe Masa Tenısı Seçmeli 1 2 - 4
ANT115B3.45 Türkçe Taekwondo Seçmeli 1 2 - 4
ANT115B3.49 Türkçe Voleybol Seçmeli 1 2 - 4
ANT116B3 - Seçmeli Sporlar II
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT116B3.02 Türkçe Artıstık Jımnastık Seçmeli 1 2 - 4
ANT116B3.12 Türkçe Boks Seçmeli 1 2 - 4
ANT116B3.18 Türkçe Dart Seçmeli 1 2 - 5
ANT116B3.21 Türkçe Geleneksel Türk Okçuluğu Seçmeli 1 2 - 4
ANT116B3.26 Türkçe Hentbol Seçmeli 1 2 - 4
ANT116B3.27 Türkçe Halter Seçmeli 1 2 - 4
ANT116B3.31 Türkçe Karate Seçmeli 1 2 - 5
ANT116B3.32 Türkçe Kayak Seçmeli 1 2 - 4
ANT116B3.36 Türkçe Masa Tenısı Seçmeli 1 2 - 4
ANT116B3.48 Türkçe Taekwondo Seçmeli 1 2 - 4
ANT116B3.54 Türkçe Basketbol Seçmeli 1 2 - 5
ANT116B3.56 Türkçe Futbol Seçmeli 1 2 - 4
ANT116B3.58 Türkçe Hentbol Seçmeli 1 2 - 4
ANT116B3.64 Türkçe Voleybol Seçmeli 1 2 - 4
ANT211B3 - Uzmanlık Alan Eğitimi I
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT211B3.02 Türkçe Artıstık Cımnastık Seçmeli 2 - - 4
ANT211B3.05 Türkçe Atletızm Seçmeli 2 - - 4
ANT211B3.16 Türkçe Boks Seçmeli 2 - - 4
ANT211B3.36 Türkçe Kayak Seçmeli 2 - - 4
ANT211B3.41 Türkçe Masa Tenısı Seçmeli 2 - - 4
ANT211B3.48 Türkçe Ragbı Seçmeli 2 - - 4
ANT211B3.55 Türkçe Taekwondo Seçmeli 2 - - 4
ANT211B3.61 Türkçe Yüzme Seçmeli 2 - - 4
ANT215B3 - Seçmeli Teorik Dersler I
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT215B3.02 Türkçe Cankurtaranlık Eğıtımı Seçmeli 2 - - 3
ANT215B3.10 Türkçe Engellılerde Spor Seçmeli 2 - - 3
ANT215B3.11 Türkçe Faır Play Seçmeli 2 - - 3
ANT215B3 - Seçmeli Teorik Dersler I
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT215B3.32 Türkçe Sporda İletışım ve Halkla İlışkıler Seçmeli 2 - - 3
ANT215B3 - Seçmeli Teorik Dersler I
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT215B3.44 Türkçe Sporda Teknık, Taktık Öğretımı Seçmeli 2 - - 3
ANT215B3.48 Türkçe Sporda Yetenek Seçımı Seçmeli 2 - - 3
ANT208B3 - Uzmanlık Alan Eğitimi II
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT208B3.02 Türkçe Artıstık Cımnastık Seçmeli 2 - - 3
ANT208B3.05 Türkçe Atletızm Seçmeli 2 - - 3
ANT208B3.16 Türkçe Boks Seçmeli 2 - - 3
ANT208B3.36 Türkçe Kayak Seçmeli 2 - - 3
ANT208B3.41 Türkçe Masa Tenısı Seçmeli 2 - - 3
ANT208B3.48 Türkçe Ragbı Seçmeli 2 - - 3
ANT208B3.55 Türkçe Taekwondo Seçmeli 2 - - 4
ANT208B3.61 Türkçe Yüzme Seçmeli 2 - - 3
ANT216B3 - Seçmeli Teorik Dersler II
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT216B3.02 Türkçe Cankurtaranlık Eğıtımı Seçmeli 2 - - 3
ANT216B3.08 Türkçe Egzersız ve Yaşam Koçluğu Seçmeli 2 - - 3
ANT216B3.10 Türkçe Engellılerde Spor Seçmeli 2 - - 3
ANT216B3.11 Türkçe Faır Play Seçmeli 2 - - 3
ANT216B3 - Seçmeli Teorik Dersler II
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT216B3 - Seçmeli Teorik Dersler II
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT216B3.44 Türkçe Sporda Teknık, Taktık Öğretımı Seçmeli 2 - - 3
ANT216B3.48 Türkçe Sporda Yetenek Seçımı Seçmeli 2 - - 3
ANT309B3 - Uzmanlık Alan Eğitimi III
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT309B3.02 Türkçe Artıstık Cımnastık Seçmeli 2 1 - 4
ANT309B3.05 Türkçe Atletızm Seçmeli 2 1 - 4
ANT309B3.16 Türkçe Boks Seçmeli 2 1 - 4
ANT309B3.36 Türkçe Kayak Seçmeli 2 1 - 4
ANT309B3.41 Türkçe Masa Tenısı Seçmeli 2 1 - 4
ANT309B3.48 Türkçe Ragbı Seçmeli 2 1 - 4
ANT309B3.61 Türkçe Yüzme Seçmeli 2 1 - 4
ANT306B3 - Uzmanlık Alan Eğitimi IV
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT306B3.02 Türkçe Artıstık Cımnastık Seçmeli 2 - - 4
ANT306B3.05 Türkçe Atletızm Seçmeli 2 - - 4
ANT306B3.16 Türkçe Boks Seçmeli 2 - - 4
ANT306B3 - Uzmanlık Alan Eğitimi IV
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT306B3.36 Türkçe Kayak Seçmeli 2 - - 4
ANT306B3 - Uzmanlık Alan Eğitimi IV
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT306B3.41 Türkçe Masa Tenısı Seçmeli 2 - - 4
ANT306B3.48 Türkçe Ragbı Seçmeli 2 - - 4
ANT306B3 - Uzmanlık Alan Eğitimi IV
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT306B3.61 Türkçe Yüzme Seçmeli 2 - - 4
FS - Fakülte Seçmeli Dersler
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
YS0703.04 Türkçe Türk Halk Oyunları Seçmeli 2 - - 3

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Öğrencileri İçin Antrenörlük Eğitimi ÇAP Müfredatı

Program Çıktıları

1 Öğrenciler, sporda teknolojik gelişmelere uyum sağlar. Teknoljiyi kullanarak bilimsel bilgiye ulaşırlar, ulaştıkları bilgileri yorumlar, analiz eder ve raporlandırırlar. Multidisipliner bakış açısıyla spor bilimleri alanında ulusal ve uluslararası proje ekiplerinde görev alırlar.
2 Öğrenciler yaşam boyu eğitim çerçevesinde Ulusal ve Uluslararası düzeyde eğitimlere, kurslara, çalıştaylara seminerlere kongrelere katılarak mesleki bilgi ve becerilerini sürekli olarak geliştirirler. Mesleki işbirliklerini artırarak problem çözme, anlama ve uygulama yetkinliklerine sahip olurlar.
3 Öğrenciler, spor, sağlık, fiziksel uygunluk, antrenörlük eğitimi, atletik performs ölçüm yöntemleri; yetenek seçimiyle ilgili kavramların bilgisine sahiptir. Bu alanlarda sahip oldukları bilgileri uygulama ortamlarına taşıyarak pratikte karşılaştığı problemlere çözümler üretir.
4 Farklı spor branşlarının fiziksel ve fizyolojik performans gereksinimleri hakkında bilgi sahibidir. Her düzeydeki popülasyon için antrenman planlarını bilimsel yaklaşımlarla tasarlar. Tasarladığı planları uygular. Bu antrenman süreçlerinde farklı ölçme yöntemleriyle veri toplar, bu verileri analiz eder, yorumlar ve raporlandırır.
5 Öğrenciler, antrenörlük mesleği ile ilgili bilgilerini artırabilmek için kendi kendine araştırma ve öğrenme ortamları oluşturma yetkinliklerine sahip olurlar. Yaşam boyu öğrenme bilinciyle bilimsel kaynaklara ulaşır, ulaştıkları bilgileri analiz eder yorumlar ve raporlandırırlar.
6 Öğrenciler etkili iletişim, empati, işbirliği ve çatışma çözme becerileriyle ilgili yetkinliklerini geliştiririrler. Ulusal ve Uluslararası çalıştay ve kongrelere katılarak mesleki bilgi ve becerilerinin yanı sıra iletişim ağlarını geliştirirler. Yabancı dil konuşma ve anlama yetkinliklerine sahip olurlar.
7 Öğrenciler, spor ortamlarında sağlık ve güvenlik risk değerlendirmelerini raporlandırabilirler. Kamu ve özel kuruluşlarla işbirliği yaparak sporda yetenek tarama etkinlikleri organize ederler. Spor ortamlarında temel hak ve hürriyetleri gözetirler. Sporda çocuk koruma konusunda bilgi sahibi olurlar.

Program Çıktıları - Türkiye Yüksek Öğretim Yeterlilikler Çerçevesi İlişkilendirme

TYYÇ
Program Çıktıları
1
2
3
4
5
6
7
BİLGİ
1
 
 
 
 
 
 
 
BECERİ
1
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Bağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği )
1
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Öğrenme Yetkinliği )
1
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( İletişim ve Sosyal Yetkinlik )
1
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
4
 
 
 
 
 
 
 
5
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Alana Özgü Yetkinlik )
1
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 

1. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT113B2 Türkçe Antrenörlük Eğıtımı ve İlkelerı Zorunlu 2 - - -
Toplam 2 0 0
2. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT108B2 Türkçe Gelışım ve Öğrenme Zorunlu 2 - - 4
ANT116B2 Türkçe Antrenörlük Etığı ve Sporda Çocuk Koruma Zorunlu 2 2 - -
Toplam 4 2 0 4
3. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT213B2 Türkçe Spor Masajı Zorunlu 1 1 - -
Toplam 1 1 0
4. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT206B2 Türkçe Spor Yaralanmaları ve Rehabılıtasyon Zorunlu 2 - - -
ANT208B2 Türkçe Sporda Yaş ve Cınsıyet Faktörü Zorunlu 2 - - 3
ANT210B2 Türkçe Spor Sosyolojısı Zorunlu 2 - - 3
Toplam 6 0 0 6
5. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT303B2 Türkçe Spor Psıkolojısı Zorunlu 2 - - -
ANT305B2 Türkçe Çocuk ve Spor Zorunlu 2 - - -
ANT309B2 Türkçe Ergojenık Yardım ve Dopıngle Mücadele Zorunlu 2 - - 3
ANT315B2 Türkçe Uzmanlık Alan Eğıtımı I Seçmeli 2 2 - -
ANTBS3B2 Türkçe Bıreysel Sporlar III Seçmeli 1 2 - -
Toplam 9 4 0 3
6. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT304B2 Türkçe Sporda Yetenek Seçımı Zorunlu 2 - - 3
ANT308B2 Türkçe Bıyomekanık Zorunlu 2 - - -
ANT312B2 Türkçe Sporda İletışım Becerılerı Zorunlu 2 - - -
ANT318B2 Türkçe Uzmanlık Alan Eğıtımı II Seçmeli 2 2 - -
ANTBS4B2 Türkçe Bıreysel Sporlar IV Seçmeli 1 2 - -
Toplam 9 4 0 3
7. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT401B2 Türkçe Spor Analızı ve İstatıstık Zorunlu 2 - - -
ANT403B2 Türkçe Sporda Performans Ölçüm ve Değerlendırme Zorunlu 2 1 - -
ANT407B2 Türkçe Uzmanlık Dalı Antrenörlük Uygulaması I Zorunlu 2 4 - -
ANT409B2 Türkçe Araştırma Projesı I Zorunlu 2 - - -
ANT413B2 Türkçe Uzmanlık Alan Eğıtımı III Seçmeli 2 2 - -
ÜSD Türkçe Ünıversıte Seçmelı Dersler Grubu Seçmeli 2 - - -
Toplam 12 7 0
8. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT402B2 Türkçe Kondısyon Antrenmanı ve Yöntemlerı Zorunlu 2 - - 3
ANT408B2 Türkçe Uzmanlık Dalı Antrenörlük Uygulaması II Zorunlu 2 4 - -
ANT410B2 Türkçe Araştırma Projesı II Zorunlu 2 - - 3
ANT414B2 Türkçe Uzmanlık Alan Eğıtımı IV Seçmeli 2 2 - -
Toplam 8 6 0 6
ANT315B2 - Uzmanlık Alan Eğitimi I
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT315B2.04 Türkçe Atletızm Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.61 Türkçe Yüzme Seçmeli 2 2 - 5
ANT315B2.62 Türkçe Ragbı Seçmeli 2 2 - 5
ANTBS3B2 - Bireysel Sporlar III
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANTBSB2.13 Türkçe Boks Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.24 Türkçe Geleneksel Türk Okçuluğu Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.29 Türkçe Hentbol Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.30 Türkçe Halter Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.34 Türkçe Karate Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.35 Türkçe Kayak Seçmeli 1 2 - 5
ANTBSB2.41 Türkçe Masa Tenısı Seçmeli 1 2 - 5
ANT318B2 - Uzmanlık Alan Eğitimi II
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT318B2.04 Türkçe Atletızm Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.24 Türkçe Geleneksel Türk Okçuluğu Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.29 Türkçe Halter Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.35 Türkçe Kayak Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.41 Türkçe Masa Tenısı Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.61 Türkçe Yüzme Seçmeli 2 2 - 5
ANT318B2.62 Türkçe Ragbı Seçmeli 2 2 - 5
ANTBS4B2 - Bireysel Sporlar IV
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANTBSB2.13 Türkçe Boks Seçmeli 1 2 - 5
ANT413B2 - Uzmanlık Alan Eğitimi III
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT413B2.04 Türkçe Atletızm Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.24 Türkçe Geleneksel Türk Okçuluğu Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.35 Türkçe Kayak Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.41 Türkçe Masa Tenısı Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.61 Türkçe Yüzme Seçmeli 2 2 - 5
ANT413B2.62 Türkçe Ragbı Seçmeli 2 2 - 5
ÜSD - Üniversite Seçmeli Dersler Grubu
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ÜS0501.4 Türkçe Türk Kültür Tarıhı (İnsan ve Toplum Bılımlerı Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0701.12 Türkçe Herkes İçın Spor (Spor Bılımlerı Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0701.15 Türkçe Dart (Spor Bılımlerı Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ÜS0701.16 Türkçe Bısıklet (Spor Bılımlerı Fakültesı) Seçmeli 2 - - 2
ANT414B2 - Uzmanlık Alan Eğitimi IV
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor
ANT414B2.04 Türkçe Atletızm Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.35 Türkçe Kayak Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.41 Türkçe Masa Tenısı Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.61 Türkçe Yüzme Seçmeli 2 2 - 5
ANT414B2.62 Türkçe Ragbı Seçmeli 2 2 - 5